Na ruim 30 jaar Dierenkliniek Alphen aan den Rijn wordt het tijd om het stokje helemaal over te dragen. 1 januari 2018 is Michiel Albers volledig eigenaar geworden van de kliniek en ben ik nog voor een paar dagen in de week gebleven om mijn taken over te dragen. Op vrijdag 14 december neem ik definitief afscheid.
Graag wil ik iedere huisdier eigenaar heel hartelijk danken voor het al die jaren in mij gestelde vertrouwen, ik heb het een fantastische tijd gevonden en heb altijd met heel veel plezier voor u en uw dieren klaar gestaan.
Op vrijdag 14 december van 16.00 tot 18.30 is er gelegenheid om persoonlijk afscheid te komen nemen tijdens mijn afscheidsborrel op de Sterkliniek.
Ik zou het erg op prijs stellen u dan te mogen begroeten.
Uiteraard ga ik niet stil zitten en de eerste stappen voor het helpen opzetten van een project voor castratie en sterilisatie van zwerfhonden en katten op het Griekse eiland Samos zijn gemaakt.