Puppycheck

PUPPYCHECK

Wanneer u een pup in huis krijgt, breekt er een intensieve periode aan! U bent druk met het zindelijk maken en er borrelen vaak allerlei vragen op over het gedrag en de gezondheid van uw pup. Meestal heeft uw pup de vaccinaties nog niet compleet en bezoekt u met hem of haar de kliniek. Daar proberen we zoveel mogelijk uw vragen te beantwoorden. Ook de puppyparty is daar een uitgelezen situatie voor.
Als uw pup er echter de 12-weken vaccinatie op heeft zitten, en niet ziek wordt, zien we u pas bij de castratie of sterilisatie weer, of bij de vaccinatie een jaar later. Maar in de tussentijd gebeurt er wel een boel met uw pup. Die maakt de tweede socialisatieperiode door, wisselt het gebit en groeit uit tot een volwassen hond.
Graag bieden we u en de pup de mogelijkheid van een puppycheck aan. Dat is een gratis controle, waar u een afspraak voor moet maken. Meestal vinden de controles plaats op 4, 5 en 6 maanden. De grote voordelen van deze check zijn dat u uw vragen kwijt kan, de hond weer onderzocht wordt, en bovenal dat uw hond went aan het praktijkbezoek, en het lichamelijk onderzoek door een assistent of dierenarts. Het is voor zowel de hond, het baasje als de dierenarts bijzonder prettig als de hond zich op de praktijk op zijn of haar gemak voelt. Voor een ontspannen hond is het bezoek aan de dierenarts veel minder vervelend dan voor een hond die zich vreselijk opwindt of angstig is.

pup_kitten