Speciale Catfriendly najaar-actie voor uw oudere kat!

We willen toch allemaal het beste voor onze oudere kat?

Katten zijn senior vanaf een leeftijd van 10-11 jaar, vanaf 15 jaar noemen we ze ook wel geriatrisch. Als een kat op latere leeftijd problemen krijgt wordt vaak gezegd “dat komt door ouderdom”. Dit is echter een uitspraak die niet helemaal terecht is. Ouderdom op zichzelf is namelijk geen ziekte, maar oudere katten kunnen wel gevoeliger zijn voor (leeftijd gebonden) gezondheidsproblemen. Deze zijn vaak goed te behandelen en hoeven niet te zorgen voor een verminderd welzijn. En als we problemen vroegtijdig herkennen, kunnen we veel ellende voorkomen. Omdat katten meesters zijn in het verbergen van ziekte, is preventieve zorg voor uw senior kat des te belangrijker! Vaak kampt uw oudere kat al met gezondheidsproblemen vóórdat u dit daadwerkelijk zelf aan de kat merkt. Gelukkig zijn er meerdere onderzoeken waardoor deze aandoeningen eerder opgemerkt kunnen worden en dit nog vóórdat uw kat klachten heeft. In een eerder stadium zijn deze aandoeningen vaak beter en eenvoudiger te behandelen. En daarmee neemt ook de levensverwachting van uw kat toe, met een goede kwaliteit van leven.

Daarom hebben wij de volgende éénmalige najaar-ACTIE voor uw senior kat:

* Een complete screening én onderzoek van uw senior kat bij de dierenarts voor slechts € 90,00, dit is een totale korting van 60%! Wat houdt deze screening precies in?

1. algemene senior gezondheidscontrole: gewicht, gebit en vacht.

2. senioren bloedonderzoek: hierbij kijken we de schildklier, nier- en leverfunctie, totaal eiwit en glucose na. Dit is inclusief een nieuwe test die al in een véél vroeger stadium beginnend nierfalen kan bepalen dan dat dit voorheen het geval was.

3. urine onderzoek: hiervoor kunt u vóór het onderzoek (na het maken van de afspraak) een gratis zakje met speciale kattenbak korreltjes (Urigrid) op komen halen, om thuis de urine op te vangen. In dit zakje zit ook een pipetje om de urine op te zuigen en een buisje om het in te doen. Na het opvangen kunt u de urine meebrengen op de gemaakte afspraak.

4. Optioneel, speciaal senioren dieet: dit mag u indien gewenst tijdens deze najaar-actie, met 50% korting proberen. Op de voeding zit smaakgarantie, dus mocht uw kat het toch niet lekker vinden, dan mag u de zak terugbrengen en krijgt u het aankoopbedrag weer van ons terug.

Afspraak maken:

Heeft u een oudere kat en wilt u graag gebruik maken van deze Catfriendly najaar- actie met een totale korting van 60% dan kunt u hier een afspraak inplannen. Bellen mag uiteraard ook: 0172-471111

Graag tot ziens!  Team Sterkliniek Alphen aan den Rijn