Gold standard

Gold level
Een cat friendly clinic die is aangemeld bij de ISFM, geeft aan haar best te zullen doen voor katvriendelijke zorg. Vervolgens word je als praktijk door de ISFM beoordeeld en kun je in één van drie categorieën vallen: Brons, Zilver en Goud. Het spreekt voor zich dat Goud het hoogst haalbare certificaat is. Om een cat friendly clinic met Gold level te worden moet je vooruit lopen in je voorzieningen en mogelijkheden wat betreft diagnostiek en behandeling.
Wij hebben het gouden certificaat gekregen. Er zijn in heel Nederland maar 10 andere klinieken met een gold standard! En daarvan mogen zich slechts 3 klinieken zich ook Sterkliniek noemen. Wij hebben beide!

Naast alle vereisten die de ISFM aan ons stelt, zijn er nog een aantal zaken, die wij hieraan toe zouden willen voegen. Dingen waarin wij nog net een stap verder gaan. Wat betreft mogelijkheden voor behandeling en diagnostiek, doen wij naast echografie en röntgen ook laparoscopie, endoscopie (waarbij met een kleine camera gekeken kan worden en biopten genomen kunnen worden van bijvoorbeeld neusholte of darmen) en is onze tandheelkundige zorg van het hoogste niveau. Daarnaast voeren wij ook orthopedische chirurgie uit. Oftewel wij bieden eigenlijk Gold-standard plus aan (wij gaan dus nog verder dan de overige 10 Gold-standard praktijken in Nederland)
Wat wij ook erg belangrijk vinden is openheid en toegankelijkheid van zorg. Daarom is het bij ons altijd mogelijk om in de praktijk rond te kijken of op bezoek te komen bij uw zieke huisdier. Ook hebben wij elke dag een telefonisch spreekuur waarbij u rechtstreeks de dierenarts aan de lijn krijgt voor alle vragen waar u mee zit, maar misschien niet direct een afspraak voor wilt maken. Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar voor spoedgevallen.
Tot slot proberen wij altijd weer nieuwe dingen te bedenken om de opname voor katten zo prettig mogelijk te maken. Zo zijn we sinds kort overgestapt op speciale ontspannende kattenmuziek in de opname.