Nieuws

De data voor de konijnen vaccinatiedagen 2019 zijn bekend!!

Ook dit jaar organiseren wij weer onze jaarlijkse konijnen vaccinatiedagen. Op deze dagen kunt u uw konijn(en) voordelig laten vaccineren. U kunt hier direct een afspraak inplannen Sinds 2 jaar is er een nieuwe variant van de ziekte VHD onder de konijnen bekend,...

Lees meer

Digitale rondleiding door onze praktijk

U bent bij ons altijd van harte welkom voor een kijkje binnen onze praktijk. We hebben alles netjes voor elkaar in onze praktijk en zijn hier ook erg trots op (dit wordt ook jaarlijks gecontroleerd door de kwaliteits-controle van de sterklinieken...

Lees meer

Wist u dat u als u via ons een dier verzekering bij Reaal Dier & Zorg afsluit een kortingscoupon op kunt komen halen voor € 10,00 korting?

En dat er nu een Spring in the Air actie loopt, waarmee u daarbovenop nog eens € 25,00 extra korting krijgt? Dit is dus een totale korting van € 35,00 op de premie van uw huisdier! Altijd lekker!

Deze actie loopt van 21-4 t/m 2-6 2019. Heeft u de verzekering afgesloten of gaat u deze afsluiten op 21,22, 27 april of 5 en 30-5? Dan krijgt u nog eens € 10,00 korting extra.

Bonnen kunt u bij ons aan de balie ophalen en moeten voor 9-6-2019 opgestuurd worden.
...

View on Facebook

De leuke, knappe en lieve Moos weer netjes ingeënt en nagekeken bij Joyce op het spreekuur

#wachtkamerkiekje
...

View on Facebook