Ons team

Ons Team

Wij hebben een zeer enthousiast team bij de Sterkliniek in Alphen aan den Rijn. Ons gehele team volgt continu nascholing, zodat zij van nieuwste en beste behandelmethoden op de hoogte zijn en u en uw dier zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn.

Ons complete team van Sterkliniek Alphen a/d Rijn

Onze assistentes

Onze dierenartsen

Onze dierenartsen kunt hieronder vinden. (klikt u op de foto’s voor een beschrijving bij iedere dierenarts)

Michiel Albers

Marloes van Elderen

Kenneth Broeke

Bouke van Leeuwarden

Joyce Muys

Milène van Velzen

Lisa Vegter

Onze assistentes kunt u hieronder vinden.

Nellie de Smits-den Hertog

Mijn naam is Nellie de Smits- den Hertog en ik woon samen met mijn man Erwin en ons zoontje Melle in Alphen aan den Rijn.
Mijn opleiding tot paraveterinair heb ik gevolgd bij het LOI.
Ik ben sinds 1984 werkzaam bij Sterkliniek Alphen aan den Rijn.
Het werken met dieren en mensen spreekt mij erg aan vandaar dat ik dit werk na alle jaren nog steeds met veel plezier doe. Ik heb een sturende functie met veel verantwoordelijkheid. Het is vooral leuk omdat ik mijn ideeën kwijt kan wat betreft het reilen en zeilen in de praktijk. Mijn werk bestaat onder andere uit boekhouding, personeel, administratie, jaarlijkse controle van de kwaliteitseisen Sterkliniek dierenartsen en allerlei andere zaken die geregeld moeten worden.

Op de foto ziet u mij met onze hond Scooter (Jack Russel Terriër), hij is helaas in april 2010 ingeslapen vanwege ouderdom (17 jaar!).
In mijn vrije tijd kunt u mij vaak aan het strand vinden of in de polder op de fiets of op skeelers.

Graag tot ziens op onze kliniek!

Marian de Jong

Ik ben binnen de Dierenkliniek werkzaam als dierenartsassistente. Ik werk veel achter de balie of neem de telefoon op. Ook help ik de dierenarts in de spreekkamer. Daarnaast behoort tot mijn taken apotheek en laboratoriumwerk, met alles wat erbij hoort. Er is heel veel mogelijk voor dieren binnen de dierenkliniek. Het contact met mens en dier spreekt me heel erg aan. Ik heb verschillende taken en verantwoordelijkheden. En dat alles maakt het een afwisselende baan, die ik nog steeds met heel veel plezier doe.

Tot ziens op de Dierenkliniek!

Samira Blom-Klop

Mijn naam is Samira Blom-Klop en ik woon samen met mijn man en kat ´Funny´ in Bodegraven. In mei 2001 heb ik mijn studie aan het Groenhorst College in Barneveld afgerond en ben sinds september 2003 werkzaam op de Sterkliniek! U zult mij het meeste tegenkomen achter de balie. Baliewerkzaamheden, telefoon aannemen en helpen bij het spreekuur zijn mijn voornaamste taken. Daarnaast verzorg ik de entingsoproepen, de ontwormingsherinneringen en doe ik ook administratief werk. Kortom: een superleuke afwisselende baan. Ik ben al van jongs af aan gek op dieren en heb ik het geluk gehad van mijn hobby mijn beroep te kunnen maken, wat ik iedere dag met veel plezier doe. Ik heb gezellige, fijne collega’s waar ik iedere dag met veel plezier mee samen werk! Mijn hobby’s zijn uiteraard dieren, fitness, spinning en verder ben ik zomer’s veel in de tuin te vinden, want tuinieren vind ik ook erg leuk en ontspannend! De sterkliniek heeft als visie: ‘alles kan altijd beter’ en uw huisdier de optimale zorg geven door het streven naar continu verbeteren van de praktijkvoering waarbij de mening van de klant centraal staat! Hier sluit ik mij volledig bij aan! Ik hoop u gauw een keer te ontmoeten op de kliniek!

Marianne Folkertsma

Hallo, mijn naam is Marianne Folkertsma en ik werk sinds oktober 2006 met veel plezier hier in de Dierenkliniek. Na de opleiding dierenartsassistente te hebben gedaan via het NTI, heb ik de opleiding tot paraveterinair dierenartsassistente via het LOI gedaan en in juni 2011 afgerond. Mijn werkzaamheden zijn zeer afwisselend, dat maakt het werken ook echt fijn, geen dag is hetzelfde. Ik ben medeverantwoordelijk voor het bestellen van medicijnen en voer en het uitpakken ervan, dus alles in en om de apotheek. Ook help ik u herinneren wanneer uw huisdier weer toe is aan de jaarlijkse inenting en de gezondheidscontrole. Dit doe ik door middel van een belletje of ik stuur u een brief. Verder help ik de dierenarts in de spreekkamer en sta ik achter de balie, om u medicijnen voor uw huisdier mee te geven of om uw vragen te beantwoorden. Ook kunt u bij mij terecht over vragen over verschillende dieten en onderhoudsvoedingen. Dit omdat ik in 2011 de opleiding tot veterinair voedingsconsulent van Royal Canin heb afgerond. Zelf heb ik 2 kattten, 2 Ragdoll poezen Missy en Kyra. Met Missy sta ik op de foto.

Ook ik hoop u nog lang van dienst te kunnen zijn hier op de kliniek!

Gwen Griffioen

Mijn naam is Gwen Griffioen en sinds 2000 werk ik als paraveterinair. Mijn opleiding heb ik in Barneveld gevolgd. Na de opleiding ben ik meteen gaan werken als paraveterinair. Dit doe ik nog steeds met veel plezier! Het is afwisselend werk en je bent altijd bezig met mens en dier. Thuis heb ik ook een aantal dieren, waaronder 1 Siamese kat. Verder heb ik 2 honden; Raven, een Groenendaeler en Zero, een Mechelse herder. Met beide train ik Engelse obedience en Ipo. In mijn vrije tijd ben ik dus altijd bezig met mijn honden. Ook geef ik hondentraining.

Sinds oktober 2008 werk ik op de Sterkliniek. Op de kliniek kunt mij vinden achter de balie en in de operatiekamer. Verder doe ik de puppychecks en geef puppyparty’s. Ook houdt ik me bezig met gedrag van de hond en de training ervan. Het is een erg afwisselende baan.

Ingrid Ronteltap

Hallo, ik ben Ingrid Ronteltap en ben werkzaam bij de kliniek vanaf begin 2009. Eerst ben ik sportdocent geweest op een middelbare school en bij een sportschool, waarna ik werkzaam ben geweest bij de dierenambulance in Alphen aan de Rijn. Het werken met dieren spreekt mij heel erg aan, omdat ze zo puur zijn en zo lief! Ik heb het dan ook heel erg naar mijn zin bij de sterkliniek. In juni 2011 heb ik mijn opleiding tot dierenartsassistente paraveterinair via het LOI behaald. Ondertussen heb ik mij ook gespecialiseerd in het begeleiden van honden en katten met overgewicht.

Mijn grote hobby is onze hond Aika, een Drentsche Patrijshond. Het is een schat van een hond waar ik veel mee wandel en train. Ik volg een gehoorzaamheidscursus en ook loop ik weleens een show met haar.

Wie weet zien we elkaar in de kliniek!

Malou Peemen

Hallo mijn naam is Malou Peemen en ik woon samen met mijn vriend en 3 katten in Alphen aan den Rijn.
Ik heb in 2006 mijn diploma paraveterinair behaald aan het Groenhorst college in Barneveld.
Sinds februari 2011 ben ik werkzaam bij de Sterkliniek in Alphen aan den Rijn. Ik ben vaak te vinden achter de balie waar ik de klanten te woord sta en de telefoon opneem, of ik help de dierenarts tijdens het spreekuur. Verder voer ik ook de halfjaarlijkse checks bij uw dier uit en kunt u bij mij terecht voor de puppy checks met uw kleine viervoeter. Het leuke van mijn werk vind ik dat het altijd afwisselend is en geen dag is het zelfde. Ik heb leuke en aardige collega’s waar ik iedere dag met veel plezier mee samen werk!

Graag tot ziens op de kliniek!

Lisanne Janmaat

Mijn naam is Lisanne Janmaat.Ik ben opgegroeid met allerlei soorten dieren om mijn heen. Ik wist al snel dat ik met dieren wou gaan werken. Ik heb de opleiding paraveterinair dierenartsassistente gevolgd op het Wellant College in Houten. In 2011 heb ik daar mijn diploma voor gehaald. Het werken met mensen en dieren spreekt mij heel erg aan. Geen dag is hetzelfde en het is heel afwisselend werk. Thuis hebben wij drie honden, Kwispel, Spetter en Twister, een vlaamse reus konijn en twee geitjes in de wei lopen. Ook geef ik hondentraining.

Tot ziens op de praktijk!

Nathalie Brouwer

Hallo, mijn naam is Nathalie Brouwer. Na 12 jaar in de Telecom te hebben gewerkt ben ik omgeschoold tot Paraveterinair. Tijdens mijn studie in Barneveld heb ik een geweldige stagetijd gehad bij de Sterkliniek Alphen aan den Rijn. Tot mijn vreugde ben ik na mijn slagen in juli 2015 het team komen versterken. De variatie op de praktijk is geweldig. Om zoveel mogelijk ervaring op te doen ben ik dan ook actief in de verschillende afdelingen.
Ik ben graag te vinden bij het assisteren tijdens gebitsbehandelingen, aan de balie en het verzorgen van de dieren in de opname. Maar vooral het zien dat de dieren bij een controle zich zoveel beter voelen geeft een waanzinnig gevoel.
Graag maak ik ook kennis met u op de kliniek.

Sharon Tijsterman

Mijn naam is Sharon Tijsterman. Ik heb de opleiding paraveterinair dierenartsassistente gevolgd op het Wellant College in Gouda. Tijdens mijn stage periode kwam ik hier in de Sterkliniek binnen. Na een leuke en leerzame tijd ben ik, als kers op de taart, na mijn afstuderen in juni het team komen versterken.
Dieren zijn van jongs af aan al mijn passie geweest. Ik zorg dan ook dagelijks voor mijn 3 cavia’s, onze kat en voor mijn paard. Hoe fijn is het als je van je hobby je werk kunt maken! In mijn vrije tijd ben ik veel op de manege te vinden, en in de zomer ga ik graag varen op de Nieuwkoopse plassen.
Ik zal nog veel ervaring op moeten doen, maar kijk onwijs uit naar de kennismaking met u en uw huisdier(en).
Graag tot ziens op de praktijk!

Wendy van den Ancker

Mijn naam is Wendy van den Ancker. De afgelopen 18 jaar heb ik in 2 verschillende praktijken gewerkt en ik doe mijn werk nog steeds met veel plezier. De leukste kant van mijn vak vind het contact met de klanten en hun huisdier. Zelf heb ik een pup van 10 maanden (een hele leuke mix van verschillende rassen) , een ragdoll van 1,5 jaar en 2 cavia’s. Samen met mijn dochter van 10, wonen we hier in Alphen aan den Rijn. Mijn hobby’s zijn kamperen, lezen, lekker eten met vrienden en uiteraard wandel ik graag met de hond en knuffel ik heel graag met mijn kat!

Kaylee Bremmert

Hallo! Mijn naam is Kaylee Bremmert. Ik woon in Alphen aan den Rijn met mijn ouders, twee hondjes, parkietjes en een vijver met koikarpers. Als klein meisje ben ik altijd al in de weer geweest met het verzorgen van dieren.. Ik heb er toen ook voor gekozen om mijn middelbare schooltijd door te brengen bij het Wellant College in Alphen aan den Rijn. Hier kregen wij de mogelijkheid om de geitjes, pony’s, vogeltjes en chinchilla’s te verzorgen, maar ook kennis op te doen over alle soorten dieren en planten. Ik heb ontzettend genoten van deze tijd en was er dan ook snel achter dat dit een van mijn passies is.

Ik vind het altijd super leuk om op te passen op de dieren van onze vrienden en familie, en doe dit dan ook regelmatig en met plezier! Naast mijn passie voor dieren heb ik ook een passie voor schoonheid. En heb ik er dus eerst voor gekozen om de opleiding tot schoonheidsspecialiste te volgen, om zo zelf thuis aan de slag te kunnen gaan, maar ook met het vooruitzicht dat ik dit zou willen combineren met mijn tweede passie; dieren!

Ik ben veel te vinden in mijn schoonheidssalon aan huis, maar sinds kort nu ook bij de Sterkliniek, waar ik werkzaam mag zijn achter de balie! Naast het feit dat de sterkliniek uit een mooi hecht team bestaat, krijg ik nu ook de kans om mijn passie voor het werken met mensen en dieren te combineren. Ik vind het een super mooie kans om te mogen werken met dit leuke team en veel mag leren. Maar kan ook zeker niet wachten om alle diereneigenaren met een warm welkom te mogen ontvangen en te woord te staan!

Groetjes,Kaylee