Over Sterkliniek Alphen

Sterkliniek Alphen aan den Rijn

Sterkliniek Alphen aan den Rijn is een dierenkliniek in Alphen aan den Rijn, die zich heeft toegelegd op het behandelen van gezelschapsdieren. Oftewel wij hebben onze kliniek volledig uitgerust met apparatuur waarmee wij zo goed mogelijk uw hond, kat , konijn of ander huisdier kunnen behandelen.
Omdat wij het belangrijk vinden dat u met uw mogelijk zieke huisdier onze praktijk zo goed mogelijk moet kunnen bereiken, beschikken wij over een ruime gratis parkeerplaats direct voor de deur van de praktijk, waar u altijd een parkeerplaats kunt vinden.
Wij werken volgens de kwaliteitseisen van de sterklinieken in Nederland. Dat wil zeggen dat wij niet alleen zeggen dat wij kwaliteitsdiergeneeskunde leveren. Maar dat andere dierenartspraktijken uit Nederland dat meerdere keren per jaar ook bij ons komen controleren. Op deze manier bent u ervan verzekert dat uw dier bij ons altijd in de beste handen is en de meest optimale behandeling krijgt.
Welke behandelingen wij allemaal uit kunnen voeren en wat wij voor uw dier kunnen betekenen vindt u onder behandelingen.
Wilt u alvast een korte rondleiding door onze praktijk krijgen en onze praktijk van binnen zien? Dan kunt u dat in onze introductiefilm hiernaast zien. Of u kunt hier zelf digitaal door onze praktijk heenwandelen