Paraveterinair consult

Paraveterinair consult

U kunt uw huisdier ook na laten kijken door 1 van onze paraveterinairen, zij weten ook erg veel van uw huisdier af en kunnen u met de meeste vragen erg goed helpen. Is uw dier echter ziek, dan kunnen we beter een afspraak met 1 van onze dierenartsen inplannen.

Ieder huisdier bevindt zich in een andere levensfase en heeft dus ook behoefte aan een ander type controle. Omdat wij het belangrijk vinden om elk huisdier zijn eigen type controleconsult te kunnen bieden, hebben wij ons aanbod voor u verruimt.

U kunt voor uw huisdier indien gewenst hier zelf een afspraak voor één van deze paraveterinaire consulten inplannen. Het tarief voor dit consult bedraagt € 20,00

Wij hebben de volgende consulten voor uw huisdier beschikbaar

  • Pre-consult: Denkt u erover om een pup of kitten aan te schaffen of zou u graag wat meer informatie willen hebben over de verzorging van uw pup/kitten? Dan kunnen wij dit alles in het pre-consult met u doornemen. Dit is volledig kosteloos indien u gebruik maakt van de Sterkliniek 15 euro korting bon voor nieuwe klanten.
  • Puppy/kitten groeiplan: Op 4,5,6 en 9 maanden leeftijd voor de pup en voor het kitten op 4,6 en 8 maanden. Speciaal voor uw opgroeiende pup of kitten controleren wij of hij of zij op de juiste wijze groeit en of het melkgebit goed plaats maakt voor het volwassen gebit. Het groeiplan is afneembaar per consult van € 20,00 of het gehele groeiplan voor € 60,00 i.p.v. € 80,00 voor de pup en voor de kittens kost het gehele groeiplan € 40,00 in plaats van € 60,00 euro.
  • Gebitsconsult: Veel huisdieren hebben last van hun gebit zonder dat hun eigenaar daar iets van merkt. We controleren het gebit voor u en kunnen u uitleggen hoe u het gebit van uw huisdier het beste kunt verzorgen.
  • Gewichtsconsult: Veel van onze huisdieren kampen met een teveel aan gewicht. Samen kijken we of uw huisdier op het juiste gewicht is en kunnen u voorzien van adviezen om het gewicht van uw huisdier zo optimaal mogelijk te houden.
  • Huidconsult:
    Tijdens dit consult kijken de vacht van uw huisdier goed na. Soms kan uw huisdier voorzien zijn van ongenode gasten zonder dat u het doorheeft en wij kunnen u informeren over het juiste behandeladvies.
  • Senioren consult:
    Veel oudere huisdieren krijgen met het verstrijken van de jaren ook last van ouderdomskwalen. Tijdens deze check controleren wij uw huisdier hierop . In combinatie met deze check kunt u ook gebruik maken van het actietarief voor het seniorenbloedonderzoek. Het tarief hiervan bedraagt samen met dit consult slechts 80 euro in plaats van 120 euro.

U kunt hier direct een afspraak voor een paraveterinair consult inboeken.