Spoed

SPOED

Spoed

Bereikbaarheid
Voor spoedgevallen zijn we 7 dagen per week, 24 uur per dag, ook op feestdagen, bereikbaar op ons eigen telefoonnummer 0172-471111. U wordt dan doorverbonden naar de dienstdoende dierenarts. Omdat we voor de weekenden samenwerken met andere dierenartsen in de buurt, krijgt u soms een buurtcollega aan de telefoon.

Wat is spoed?
U maakt zich zorgen over uw dier, maar hoeveel spoed is erbij om naar de kliniek te komen? Of u twijfelt of u direct moet komen. Omdat dit soms lastig is om in te schatten, kunt u kijken in welke categorie de klachten van uw dieren passen: is het directe spoed en moet u meteen de kliniek bellen, of kunt u 12-24 uur wachten met een dierenartsbezoek? Hier kunt u nalezen waar uw spoedgeval onder valt.

Spoedtarieven
Wanneer voor een zeer acuut spoedgeval het spreekuur onderbroken moet worden, betaald u een extra spoedtarief bovenop het consult. Ook moet u rekening houden met speciale tarieven voor consulten buiten openingstijden. Het tarief voor de nacht (23.00 tot 7.00 uur) is weer hoger dan dat van de avonden en het weekend overdag