Tandheelkunde

TANDHEELKUNDE

Tandheelkunde is een van de speciale aandachtsgebieden in onze kliniek. Dit specialisme binnen de diergeneeskunde heeft de laatste jaren een enorme ontwikkeling doorgemaakt. Aanvankelijk bestond tandheelkunde alleen uit reinigen en polijsten van het gebit. Tegenwoordig kunnen wij met onze nieuwe kennis en moderne apparatuur veel meer.

Door alle kennis die wij nu hebben kunnen we u ook optimaal voorlichten als het gaat over de beste gebitsverzorging van uw huisdier.
Hebt u wel eens in de bek van uw huisdier gekeken, of herkent u één of meer van de volgende verschijnselen?
1. Stank uit de bek
2. Wel willen eten, maar niet kunnen eten of blazen tegen het eten
3. Bloed of bloederig slijm uit de bek
4. Het speeltje of bot niet of veel minder gebruiken

Voor al deze tandenproblemen is een oplossing te vinden. Daarnaast is het zeer belangrijk dat u het gebit optimaal verzorgt. Wij kunnen met u een plan opstellen om het gebit van uw huisdier in de beste conditie te houden.
Om in te schatten of er problemen zijn met het gebit van uw huisdier en wat er eventueel moet gebeuren aan het gebit van uw huisdier, kunt u altijd een afspraak maken bij 1 van onze gebitsassistentes. Deze kijken samen met u het gebit van uw huisdier na. Neemt u contact met ons op om een controle afspraak te maken.